ROZDANIE !! :)

by - 20:43:00

WITAJCIE ! :)

Dzisiaj przyszedł czas na małe wiosenne rozdanie :) Jeśli jesteście zainteresowani zapraszam do wzięcia udziału ! :)




ZASADY :

1. MUSISZ BYĆ OBSERWATOREM MOJEGO BLOGA(OBOWIĄZKOWO)1 PKT
2. BANER NOTKA + LINK (nieobowiązkowo, zwiększa szanse wygrania)+2 PKT
3. DOKOŃCZ PRZYSŁOWIE : Mówiły jaskółki, że niedobre ...... ? (obowiązkowo)
4. MOŻESZ POLUBIĆ MÓJ FP -  https://www.facebook.com/pages/Kosmetykiwgmarchewy/1415955385335680 

3 PKT


5. DO WYGRANIA :

MASECZKA DO TWARZY BALEA
KREM TONUJĄCY BALEA
SÓL DO WŁOSÓW TONI&GUY
KREM BB EVELINE (UŻYTY 2 RAZY ! )
LAKIER VIRTUAL
MYDEŁKO WIŚNIOWE
MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA ZIAJA
BRONZER ELF (UŻYTY 2 RAZY!)
PRÓBKI LRP, ZIAJA
PRÓBKI PODKŁADÓW ANABELLE MINERALS
ZIAJA MASŁO KAKAOWE





Konkurs trwa od 13 MAJA 2014 do 21.MAJA.2014.

aby rozdanie było ważne musi w nim wziąć udział co najmniej 25 osób.

Zwycięzcę wybiorę w ciągu 7 dni.
Przesyłkę wysyłam na terenie Polski.
Fundatorem nagród jestem Ja.

obserwuję jako:
e-mail :
baner/notka - TAK(LINK) / NIE
ODPOWIEDŹ - 
OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA):

ZAPRASZAM DO WZIĘCIA UDZIAŁU I ŻYCZĘ POWODZENIA ! :)


POZDRAWIAM 
MARCHEWA ;*

You May Also Like

77 komentarze

  1. Obserwuję jako: Claudia
    Baner: nie
    przysłowie: mówiły jaskółki że niedobre są spółki
    facebook: tak - Claudia Sayonaramoose

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. email: klaudiaxmichalska@gmail.com :)

      Usuń
  2. obserwuję jako: annabellespring1
    e-mail : annabellespring1@gmail.com
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre SĄ SPÓŁKI
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Ania P.

    OdpowiedzUsuń
  3. obserwuję jako: little.monster.
    e-mail : manta34@wp.pl
    baner- TAK http://the-price-of-beauty90.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO : Justyna Kli.....

    OdpowiedzUsuń
  4. obserwuję jako: Chelsea Lena
    e-mail : chelea@onet.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki :)
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO: Magdalena Chr.

    OdpowiedzUsuń
  5. obserwuję jako: Pink Lipstick
    e-mail : pinklipstickmua@gmail.com
    baner/notka - TAK http://pinklipstickmua.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki :)
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: Agata Ce

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako: Iwona
    E-mail: iwonager8@interia.pl
    Baner/notka: nie
    Odpowiedź: Mówiły jaskółki, że niedobre SĄ SPÓŁKI

    OdpowiedzUsuń
  7. obserwuję jako: Kalinda Avokado
    e-mail : swiezeavokado@gmail.com
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre SĄ SPÓŁKI

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako: villemo
    E-mail: justynadzielska@onet.pl
    Baner/notka: nie
    Odpowiedź: Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki.

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako: Anna Stefańska
    e-mail: a.stefanska6@gmail.com
    Baner/notka - nie
    Odpowiedź: Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki.

    OdpowiedzUsuń
  10. obserwuję jako: futrzak1694
    e-mail : ewcius1991@vp.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - "Mówiły Jaskółki, że niedobre są spółki :P
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Ewelina Wie.....

    OdpowiedzUsuń
  11. obserwuję jako: Antuanette
    e-mail : anap493@wp.pl
    baner/notka - nie
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, ze nie dobre są spółki.
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO: Aneta P.

    OdpowiedzUsuń
  12. obserwuję jako:Żaneta Brzozowska
    e-mail : zaneta.brzozowska@spoko.pl
    baner/notka - notka - http://szansowa.blogspot.com/
    Odpowiedź - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki.
    Obserwuję na fb jako: Żaneta B.

    OdpowiedzUsuń
  13. obserwuję jako: K. Kasieńka
    e-mail : kachakaskakasienka@gmail.com
    baner - TAK http://kosmetyko-maniaczki.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Kosmetyko Maniaczki

    OdpowiedzUsuń
  14. obserwuję jako: kotka1412
    e-mail : juki5@wp.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO : nie

    OdpowiedzUsuń
  15. obserwuję jako: kasia
    e-mail : miecznik.katarzyna@gmail.com
    baner- http://taczycowakasia.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - mówiły jaskółki, że niedobre są spółki
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO- Katarzyna M

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako: Paulina P
    E-mail: paulina463@op.pl
    Baner: http://1001poradurodowych.blogspot.com/
    Odpowiedź: mówiły jaskółki, że niedobre są spółki
    Obserwuję na fb jako: nie

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako: justi912
    E-mail: magda38912190@hotmail.com
    Baner: nie
    Odpowiedź: Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki!
    Obserwuję na FB: -

    OdpowiedzUsuń
  18. obserwuję jako: Serenitka B
    e-mail: akasha162@interia.eu
    baner - TAK http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO: Monika B

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: Ikimino
    e-mail : akane.kumasaki@gmail.com
    baner/notka - TAK (oryginalnie, bo wrzuciłam link do rozdania na fb) https://www.facebook.com/aneta.kuberska.14/posts/1467261150177566
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki. ;)
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Aneta Ikimino K.

    OdpowiedzUsuń
  20. obserwuję jako: Milena M
    e-mail : millena90m@gmail.com
    baner http://kosmetyczneporadym.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Milena Mn

    OdpowiedzUsuń
  21. obserwuję jako: Pauline Niemożliwa
    e-mail : p_cieslak@interia.eu
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO : Paulina C.

    OdpowiedzUsuń
  22. obserwuję jako: Paula Sz
    e-mail : 785537@wp.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki.
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO: Paula Sz

    OdpowiedzUsuń
  23. obserwuję jako: Mania Adamiak
    e-mail : mania.adamiak@wp.pl
    baner/notka - TAK koralfashion.blogspot.com
    ODPOWIEDŹ - ...są spółki
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Mania A

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuje jako Kashmir Look.
    Email; kashmirlook@gmail.com
    Banner/notka nie
    odpowiedź; mówiły jaskółki ze niedobre są spółki
    Polubienie na fb jako Paula Sł.

    OdpowiedzUsuń
  25. obserwuję jako: Mariska
    e-mail : psychodelax3@interia.pl
    baner TAK www.psychodelax3.blogspot.com na dole strony ;)
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki :)
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA):

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ojoj, nie zauważyłam :)
      OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Anita S

      Usuń
  26. Obserwuję jako: Anita B.
    Baner: nie
    przysłowie: Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki.
    facebook: tak - Anita Barbara

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako:Anna B
    Baner:nie
    przysłowie: Mówiły jaskółki, że niedobre są SPÓŁKI
    facebook:tak-Anna B-ska

    OdpowiedzUsuń
  28. obserwuję jako: Antonina
    e-mail : klaudia750@o2.pl
    baner : nie
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki :)
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: Kinia N

    OdpowiedzUsuń
  29. obserwuję jako: blimka1
    e-mail : kamilcia_171@op.pl
    baner/notka - TAK http://strefablimki.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Kamila B.

    OdpowiedzUsuń
  30. obserwuję jako: Marta Cholewa
    e-mail : marta_cholewa@interia.eu
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki :)

    OdpowiedzUsuń
  31. obserwuje jako: Alexandra G
    e-mail: aasshhaa@o2.pl
    baner/notka: nie
    odpowiedź:"Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki"
    obserwuje na FB jako: Aleksandra G

    OdpowiedzUsuń
  32. obserwuję jako: deedee_1
    e-mail : marti8991@gmail.com
    baner/notka -NIE
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: Dee Dee

    OdpowiedzUsuń
  33. obserwuję jako : Dawno Temu
    email: pielęgnacjapoprostu@gmail.com
    baner- TAK
    odpowiedź : mówiły jaskółki, że jedna wiosny nie czyni :) (żarcik)

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako: Daria Komoń
    email: komonk1@gmail.com
    baner: nie
    odpowiedź: mówiły jaskółki, że niedobre są spółki :)

    OdpowiedzUsuń
  35. Obserwuję jako: Foksio
    e-mail: foksemilia@gmail.com
    baner: nie
    odpowiedź: mówiły jaskółki, że niedobre są spółki

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję jako: Izabela Jędrasik
    Baner: nie
    przysłowie: mówiły jaskółki że niedobre są spółki
    facebook: tak - Izabela Izu Jędrasik

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuje jako Katarzyna Kate
    Email; panipieguska@interia.pl
    Banner/notka nie
    odpowiedź; mówiły jaskółki ze niedobre są spółki
    Polubienie na fb jako Katarzyna Kate

    OdpowiedzUsuń
  38. Obserwuję jako: Emi W
    email emibloguje@wp.pl
    Baner: http://emibloguje.blogspot.com
    przysłowie: mówiły jaskółki że niedobre są spółki
    facebook: tak - EmiBloguje

    OdpowiedzUsuń
  39. obserwuję jako: Natalia
    e-mail : natalia.chylinska1998@wp.pl
    baner - TAK http://testujrazemzemna.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - mówiły jaskółki, że niedobre są spółki
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Natalia Chylińska

    OdpowiedzUsuń
  40. obserwuję jako: Jolanta K.
    e-mail : jolciaa13035@wp.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: nie

    OdpowiedzUsuń
  41. obserwuję jako:Benia besia
    e-mail :bernadetaaa@interia.pl
    baner/notka - TAK na fb:https://www.facebook.com/bernadeta.bomba/posts/705321099528719
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA):Bernadeta B.

    OdpowiedzUsuń
  42. obserwuję jako: Anemone
    e-mail: magdalena.laj@vp.pl
    baner: TAK, kwiaty-wokol-nas.blogspot.com
    notka: TAK, http://kwiaty-wokol-nas.blogspot.com/2014/05/rozdanie-u-t.html
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: Magda Iks

    OdpowiedzUsuń
  43. obserwuję jako:Renata Grocholska
    e-mail:Marylek19@wp.pl
    baner/notka - TAK na fb:https://www.facebook.com/renata.grocholska.5/posts/558433847607469
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki,że niedobre są spółki
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA):Renata G.

    OdpowiedzUsuń
  44. obserwuję jako: Zimne dłonie.
    e-mail : zimne.dlonie@gmail.com
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO : Emilia K

    OdpowiedzUsuń
  45. obserwuję jako: Kocie oko
    e-mail : kinga19800515@gmail.com
    baner/notka - TAK(http://kocieoczyska.blogspot.com) / NIE
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, ze niedobre są spółki.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): nie

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuję jako: Paulina Tomczyszyn
    e-mail: paulina.tomczyszyn96@gmail.com
    Baner: nie
    przysłowie: Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki
    facebook: nie

    OdpowiedzUsuń
  47. obserwuję jako: Ef
    e-mail : efa_88@wp.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: Ewa K.

    OdpowiedzUsuń
  48. obserwuję jako: DE NY
    e-mail : aldusia951@gmail.com
    baner/notka - TAK-- http://klucz-do-duszy-kobiety.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - mówiły jaskółki, że nie dobre są spółki
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO : Aldona S

    OdpowiedzUsuń
  49. obserwuję jako: Kasia Błach
    e-mail : kasiablach@wp.pl
    baner/notka - nie
    ODPOWIEDŹ - mówiły jaskółki, że nie dobre są spółki
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO nie

    OdpowiedzUsuń
  50. obserwuję jako: Karolina Furgacz
    e-mail : karolina1990r@o2.pl
    baner/notka - TAK https://www.facebook.com/karolina.furgacz.7/posts/237720603088927
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Karolina S

    OdpowiedzUsuń
  51. obserwuję jako: Ciekawska Beti
    e-mail : blondbenita@onet.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO : Bernadetta Julia T

    OdpowiedzUsuń
  52. Obserwuję jako: Liwaj1
    e-mail : hannachodorowska.55@wp.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: Hanna Ch-a

    OdpowiedzUsuń
  53. obserwuję jako:Klaudia kowalczyk
    e-mail : obiektyw0@op.pl
    baner/notka - TAK http://apetycznykasek.blogspot.com
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Klaudia K

    OdpowiedzUsuń
  54. Obserwuję jako: Sylwia Bomba
    e-mail : sylviaaa100@interia.pl
    baner/notka - tak, na fb:https://www.facebook.com/sylvia.bomba.5/posts/249251091946900
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Sylvia B

    OdpowiedzUsuń
  55. obserwuję jako:andziaa87
    e-mail :ona_25a@wp.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Anna Be):

    OdpowiedzUsuń
  56. obserwuję jako: Braggaxyz
    e-mail : braggaxyz@gmail.com
    baner/notka - NIE, ale udostępniłam info o rozdaniu na FB, link -> https://www.facebook.com/ada.bury.10/posts/253398984844027
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: Ada B

    OdpowiedzUsuń
  57. obserwuję jako: barbulec23235
    e-mail : danowska.a@tlen.pl
    baner/notka - TAK- https://www.facebook.com/anna.danowska.79/posts/1435971796656677
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Anna D

    OdpowiedzUsuń
  58. obserwuję jako: mon7
    e-mail : li.moonique@gmail.com
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki ;)
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Monika W.

    OdpowiedzUsuń
  59. obserwuję jako: Guineapig
    e-mail : pamela.basara@vp.pl
    baner - TAK http://wspolpracuje-testuje-opisuje.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki :)
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Pamela B.

    OdpowiedzUsuń
  60. obserwuję jako: paula-visage
    e-mail : escape170@interia.pl
    baner - pasek boczny z prawej :) paula-visage.blogspot.com
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki :))
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO : Paula W.

    OdpowiedzUsuń
  61. obserwuję jako: setfiretotherain
    e-mail : niezapominajki91@gmail.com
    baner - TAK http://frozenmalibu.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki

    OdpowiedzUsuń
  62. obserwuję jako: Delphine Angua
    e-mail : anguazuberwaldu@gmail.com
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO : Delphine A.

    OdpowiedzUsuń
  63. obserwuję jako: Mariola
    e-mail : mariola.wisnie[małpa]gmail.com
    baner/notka - nie
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: Mariola W.

    OdpowiedzUsuń
  64. obserwuję jako: Nata lia
    e-mail : nataliawirek@interia.pl
    baner/notka - TAK http://nataliabloguuje.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Natalia G.

    OdpowiedzUsuń
  65. obserwuję jako: frau
    e-mail : a_nusia93@buziaczek.pl
    baner - TAK http://anusia93.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są SPÓŁKI
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Anna Karolina N.

    OdpowiedzUsuń
  66. Obserwuję jako: Iz.
    email: blondiii2121@wp.pl
    baner: TAK blondiii2121.blogspot.com
    odpowiedź: Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki

    OdpowiedzUsuń
  67. obserwuję jako: szeriapple owoc
    e-mail : szeriapple@gmail.com
    baner/notka - FB https://www.facebook.com/ewelina.kochaniec.1/posts/1441593312756253
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO nie

    OdpowiedzUsuń
  68. obserwuję jako: dorota wysocka
    e-mail : dorota_wysocka@epf.pl
    baner/notka - TAK https://www.facebook.com/dorota.wysocka.568/posts/686412398062004
    ODPOWIEDŹ - są spółki
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Dorota W

    OdpowiedzUsuń
  69. obserwuję jako: Mädchen aus dem All
    e-mail : madchenausdemall@interia.eu
    baner/notka - FB https://www.facebook.com/camilla.kath.1
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Camilla Kath

    OdpowiedzUsuń
  70. Obserwuję jako - Magda Kłos
    e-mail - madzia_zmc@tlen.pl
    udostępniam link o rozdaniu na Fb - https://www.facebook.com/magdalena.klos/posts/10203718816907912
    Odpowiedź - .... są spółki
    Obserwuję jako - Madi Kaa

    OdpowiedzUsuń

  71. obserwuję jako: dobiezka
    e-mail : dobiezka@o2.pl
    baner/notka - nie
    ODPOWIEDŹ - mówiły jaskółki, że niedobre są spółki :)
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO Marta Dob.

    OdpowiedzUsuń
  72. obserwuję jako: Nely
    e-mail : olunia1881@wp.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre są spółki.
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Nie

    OdpowiedzUsuń
  73. obserwuję jako: Beata Bednarek
    e-mail : bbednarek86@gmail.com
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Mówiły jaskółki, że niedobre SĄ SPÓŁKI
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Beata Bednarek

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy komentarz.Na pytania odpowiadam u siebie w komentarzach.