ROZDANIE !!!! :)

09:26:00
WITAJCIE :)

Dzisiaj rozdanie w którym do zgarnięcia mnóstwo kosmetyków :)
Zapraszam do wzięcia udziału :)

ZASADY ROZDANIA :

OBOWIĄZKOWO :

MUSISZ BYĆ PUBLICZNYM OBSERWATOREM BLOGA  
PODAĆ MAILA
DOKOŃCZ PRZYSŁOWIE  Apetyt rośnie w miarę.....


DODATKOWO :

BANER NOTKA + LINK  2 PKT
MOŻESZ POLUBIĆ MÓJ FP -  https://www.facebook.com/pages/Kosmetykiwgmarchewy/1415955385335680  

+ 4 PKT
MOŻESZ ZROBIĆ OSOBNY POST O ROZDANIU + 4 PKT


DO WYGRANIA :

MASECZKA ZIAJA KOZIE MLEKO
LAKIER DO PAZNOKCI MISS SELENE
KREM DO RĄK Z OLEJKIEM ARGANOWYM GREEN PHARMACY
KREDKA DO OCZU BIAŁA ESSENCE
JEDWAB DO WŁOSÓW BIOSILK
SASZETKA ARGAN OIL SZAMPON+ODŻYWKA JOANNA
KURACJA PROTEINOWA DO WŁOSÓW ZNISZCZONYCH + CZEPEK MARION
KURACJA Z OLEJKIEM ARGANOWYM MARION
PODKŁAD VIRTUAL  LONG MATT
MYDEŁKO BRZOSKWINIOWE
PRÓBKA PODKŁADU LRP TOLERIANE TEINT
BłYSZCZYK DO UST ESSENCE
ODŻYWKA DO WŁOSÓW BALEA


Konkurs trwa od 03 CZERWCA 2014 DO 03 lipca 2014

Zwycięzcę wybiorę w ciągu 7 dni.

Przesyłkę wysyłam na terenie Polski.
Fundatorem nagród jestem Ja. 
Wszystkie kosmetyki są nowe i nieużywane w jakikolwiek sposób.



obserwuję jako: e-mail : 
  baner/notka - TAK(LINK) / NIE  
ODPOWIEDŹ -   
OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA):
OSOBNY POST : LINK
  

ZAPRASZAM DO WZIĘCIA UDZIAŁU I ŻYCZĘ POWODZENIA ! :)


POZDRAWIAM :*

 

102 komentarze:

  1. powodzonka kobitki,ja niestety nie biorę udziału w takich rozdaniach

    OdpowiedzUsuń
  2. obserwuję jako: Liwaj1
    e-mail : hannachodorowska.55@wp.pl
    baner/notka -NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia :)

    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO : Hanna Ch-a
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń
  3. obserwuję jako: Milena M
    e-mail : millena90m@gmail.com
    baner - TAK http://kosmetyczneporadym.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Milena Mn
    OSOBNY POST :nie

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako: Iz.
    email: blondiii2121@wp.pl
    banner: TAK blondiii2121.blogspot.com
    odpowiedź; apetyt rośnie w miarę jedzenia
    obserwuję na fb: NIE
    osobny post: NIE

    pozdrawiam ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  6. obserwuję jako: annabellespring1
    e-mail : annabellespring1@gmail.com
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Ania P.
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  7. obserwuję jako: Annette
    e-mail: taneta93@wp.pl
    banet/notka: tak http://aurorepl.blogspot.com/search/label/rozdania
    Obserwuję na fb jako: Aneta Targosz
    Osobny post:http://aurorepl.blogspot.com/2014/06/rozdanie.html
    ODPOWIEDŹ: Apetyt rośnie w miarę jedzenia.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. możliwe że obserwuje jako Aneta Targosz, bo cały czas samo mi się zmienia. x

      Usuń
  8. obserwuję jako: Mädchen aus dem All
    e-mail : madchenausdemall@interia.eu
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Camilla Kath

    OdpowiedzUsuń
  9. obserwuję jako:andziaa87
    e-mail : ona_25a@wp.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - w miarę jedzenia
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO Anna Be
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń
  10. obserwuję jako: Iwona
    e-mail : iwonager8@interia.pl
    baner/notka - TAK: http://iwonka-bloguje.blogspot.com
    ODPOWIEDŹ - apetyt rośnie w miarę JEDZENIA
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO: Iwona K.
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  11. obserwuję jako: Ewka501
    e-mail : ewka501@op.pl
    baner/notka - TAK http://cosmetics-rainbow.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA):-
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  12. obserwuję jako: justi912
    e-mail : magda38912190@hotmail.com
    baner/notka - nie
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: nie
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  13. obserwuję jako: Beata Bednarek
    e-mail : bbednarek86@gmail.com
    baner/notka -NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia :)

    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO : Beata Bednarek
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń
  14. obserwuję jako: futrzak1694
    e-mail : ewcius1991@vp.pl
    baner/notka -NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Ewelina Wi...

    OdpowiedzUsuń
  15. obserwuję jako: Serenitka B
    e-mail: akasha162@interia.eu
    baner - TAK http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO Monika B
    OSOBNY POST: nie

    OdpowiedzUsuń
  16. obserwuję jako: villemo
    e-mail : justynadzielska@onet.pl
    baner/notka - nie
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: -
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako:Kalinda Avokado
    email: swiezeavokado@gmail.com
    banner: NIE
    odpowiedź; apetyt rośnie w miarę jedzenia
    obserwuję na fb: Tak, Kalinda Avokado
    osobny post: NIE

    OdpowiedzUsuń
  18. obserwuję jako: Teresa Mk
    e-mail : terenia1234mk@interia.pl
    baner/notka - TAK http://terereniamk.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę... JEDZENIA! ;)))
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO : Teresa Mk
    OSOBNY POST : http://terereniamk.blogspot.com/2014/06/chciaam-poinformowac-ze-na-blogu-pod.html

    OdpowiedzUsuń
  19. obserwuję jako: K. Kasieńka
    e-mail : kachakaskakasienka@gmail.com
    baner- TAK http://kosmetyko-maniaczki.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia! ;)
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: Kosmetyko Maniaczki
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń
  20. obserwuję jako: Natalia
    e-mail : natalia.chylinska1998@wp.pl
    baner: TAK http://testujrazemzemna.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia!
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Natalia Chylińska
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń
  21. obserwuję jako: Ewa Ewa
    e-mail : ewa_sn@o2.pl
    baner: Nie
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERWUJĘ NA FB - Nie
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń
  22. obserwuję jako: Edyta H.
    e-mail: edytka249@poczta.onet.pl
    baner - TAK allthesnuf.blogspot.com
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: Edyta h
    OSOBNY POST : -

    OdpowiedzUsuń
  23. obserwuję jako: LadyLady Me
    e-mail : edytah10@poczta.interia.pl
    baner - tak http://ladyladyme.blogspot.com
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę... jedzenia!
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Edzia H
    OSOBNY POST : http://ladyladyme.blogspot.com/2014/06/rozdanie-u-marchewy.html

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. pomyłka w mailu: edytah10@poczta.onet.pl

      Usuń
  24. obserwuję jako: Antuanette
    e-mail : anap493@wp.pl
    baner/notka - nie
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Aneta P.
    OSOBNY POST : -

    OdpowiedzUsuń
  25. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  26. obserwuję jako: Nely
    e-mail : olunia1881@wp.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: NIE
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń
  27. obserwuję jako: Natalia Krzemień
    e-mail : nellyanna88@gmail.com
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Natalia Krzemień
    OSOBNY POST : NIE

    Powodzenia wszystkim! :)

    OdpowiedzUsuń
  28. obserwuję jako: Felicity Gold
    e-mail : emilia1367@wp.pl
    baner/notka - TAK http://szalonakosmetykoholiczka.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: Fit & Happy & Pretty
    OSOBNY POST : Nie

    OdpowiedzUsuń
  29. obserwuję jako: Felicity Gold
    e-mail : emilia1367@wp.pl
    baner/notka - http://szalonakosmetykoholiczka.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: Fit & Happy & Pretty
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń
  30. obserwuję jako: e-mail : emibloguje@wp.pl
    baner/notka - TAK http://emibloguje.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Emibloguje
    OSOBNY POST : LINK nie

    OdpowiedzUsuń
  31. obserwuję jako: Karlee
    e-mail : kanonierlol@gmail.com
    baner: TAK http://maniakosmetykowaniaa.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: Alek Sandra
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  32. obserwuję jako: Rudaaa12
    e-mail : kornelia.wlosiak@gmail.com
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: rudaa12.blogspot.com
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  33. obserwuję jako: Polish Belieber
    e-mail: anitka.lal@interia.pl
    baner/notka - NIE
    odpowiedź: Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    Obserwuję na fb jako: Anita Lal
    Osobny post: NIE

    OdpowiedzUsuń
  34. obserwuję jako: Marta Cholewa
    e-mail : marta_cholewa@interia.eu
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - apetyt rośnie w miarę jedzenia
    :)

    OdpowiedzUsuń
  35. obserwuję jako: e-mail : Klaudia kowalczyk
    baner/notka - TAK http://apetycznykasek.blogspot.com
    ODPOWIEDŹ - apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA):Klaudia K
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  36. obserwuję jako: Pink
    e-mail : oliwia19@onet.eu
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): nie
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  37. obserwuję jako: Braggaxyz
    e-mail : braggaxyz@gmail.com
    baner/notka - nie
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia. ;)
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: Ada B.
    OSOBNY POST : udostępniłam info o rozdaniu na FB, link-> https://www.facebook.com/ada.bury.10/posts/263260537191205

    OdpowiedzUsuń
  38. obserwuję jako: Jolanta K.
    e-mail : jolciaa13035@wp.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: nie
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  39. obserwuję jako: Benia besia
    e-mail : bernadetaaa@interia.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO: nie, udostępniłam na fb:https://www.facebook.com/bernadeta.bomba/posts/724425497618279
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. coś mi tutaj namieszało, na fb oczywiście obserwuję jako Bernadeta Bomba

      Usuń
  40. obserwuję jako: Sylwia Bomba
    e-mail : sylviaaa100@interia.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO: Sylvia Bomba
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  41. obserwuję jako: e-mail : wiolkaa93
    baner TAK http://mojepasje-wiolkaa93.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Magda N
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  42. obserwuję jako: Delphine Angua
    e-mail : anguazuberwaldu@gmail.com
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO : Delphine A.
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń
  43. obserwuję jako: Hair World
    e-mail : kamilab1993@gmail.com
    baner/notka - tak na samym dole takingcareofhair.blogspot.com
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO : -
    OSOBNY POST : -

    OdpowiedzUsuń
  44. obserwuję jako: Sara Orlewska
    e-mail : sarahorlewska@gmail.com
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO sara Orlewska
    OSOBNY POST : -

    OdpowiedzUsuń
  45. obserwuje jak : Cartotte.de.cros
    email kama123koma@interia.pl
    baner/ notka NIe
    odpowiedź apetyt rośnie w miarę jedzenia
    obserwuje na Fb Kamila K'
    osobny post nie

    OdpowiedzUsuń
  46. obserwuję jako: Guineapig
    e-mail : pamela.basara@vp.pl
    baner/notka - TAK http://wspolpracuje-testuje-opisuje.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO Pamela B.
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  47. obserwuję jako:Z miłości do paznokci.
    e-mail : natalia_87.87@o2.pl
    baner/notka - TAK - http://zmiloscidopaznokci.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO - Z miłości do paznokci.
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  48. obserwuję jako: Karolina Łoś
    e-mail : KarolinaLos31@gmail.com
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: Karolina Ł.
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  49. obserwuję jako: Marcelina Stasiak
    e-mail : marcelamarcelka24@gmail.com
    baner/notka -NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB NIE
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń
  50. obserwuję jako: Monika N
    e-mail : monyramala@gmail.com
    baner - TAK http://monyrka.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB: NIE
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń
  51. obserwuję jako: Eveline
    e-mail: ibinka1987@gmail.com
    baner: NIE
    Odpowiedź: Apetyt rośnie w miarę JEDZENIA
    Obserwuję na FB: NIE
    Osobny post: NIE

    OdpowiedzUsuń
  52. obserwuję jako: Doris
    e-mail : doris.xd@interia.pl
    baner - TAK http://tworczoscdoris.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia. :)
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Dorota Ś.
    OSOBNY POST : -

    OdpowiedzUsuń
  53. Zapraszam na bloga z konkursami/rozdaniami, możesz dodać także swój konkurs ; )
    http://blogowekonkursy.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  54. Obserwuję jako: McDalena
    e-mail: lenalenka10@wp.pl
    odpowiedź: apetyt rośnie w miarę jedzenia

    OdpowiedzUsuń
  55. obserwuję jako: Anita lub Mariska
    e-mail : psychodelax3@interia.pl
    baner TAK www.psychodelax3.blogspot.com na dole strony ;)
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia ;))
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Anita S ;)
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń
  56. obserwuję jako: Koosmetycznie
    e-mail : asia91@interia.pl
    baner/notka - TAK http://koosmetycznie.blogspot.com
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia :D
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO : Koosmetycznie
    OSOBNY POST : Nie

    OdpowiedzUsuń
  57. obserwuję jako: Natalia K.
    e-mail : nats1@poczta.onet.pl
    ODPOWIEDŹ - apetyt rośnie w ,miarę.. jedzenia! :)

    OdpowiedzUsuń

  58. obserwuję jako: brisingr M
    e-mail : brisingrm18@gmail.com
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OSOBNY POST :

    OdpowiedzUsuń
  59. obserwuję jako: Asiangirl
    e-mail : Klaudiaa95@op.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO : Klaudia Lukaszczyk
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń

  60. obserwuję jako: e-mail : barbulec23235
    baner/notka - TAK - https://www.facebook.com/anna.danowska.79/posts/1448191038768086
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Anna D.
    OSOBNY POST : LINK- brak

    OdpowiedzUsuń
  61. obserwuję jako: MartaVA1912w
    e-mail : marta-szumlinska@wp.pl
    baner/notka -NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia :)

    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO : M. Sz.
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń
  62. obserwuję jako: Pink Lipstick
    e-mail : pinklipstickmua@gmail.com
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia :)
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: Agata Ce
    osobny post: nie

    OdpowiedzUsuń
  63. Obserwuję jako: Ciekawska Beti
    email: blondbenita@onet.pl
    banner: NIE
    odpowiedź; apetyt rośnie w miarę jedzenia
    obserwuję na fb: jako Bernadetta Julia T
    osobny post: NIE

    OdpowiedzUsuń
  64. obserwuję jako: Letterka Jewellery
    e-mail : letterka.jewellery@gmail.com
    baner: TAK: http://letterkajewellery.blogspot.com
    ODPOWIEDŹ - "Apetyt rośnie w miarę jedzenia" :)
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO: Ala K.
    OSOBNY POST : http://letterkajewellery.blogspot.com/2014/06/hej-mamy-przepiekna-niedziele-ja.html

    OdpowiedzUsuń


  65. obserwuję jako: Re welka-Testuje
    e-mail : rewelka.testuje@gmail.com
    baner/notka - tak rewelka-testuje.blospot.com (w zakładce Rozdania) / NIE
    ODPOWIEDŹ - apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA):Rewelka T
    OSOBNY POST : LINK NIE

    OdpowiedzUsuń
  66. obserwuję jako:sylwka1128
    e-mail : sylwiaszumowska@interia.pl
    baner/notka - baner zadarmo1128.blogspot.com
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO :Sylwia Sz
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  67. obserwuję jako: Wiktoria Kinga
    mail: quake18@o2.pl
    baner: http://fabulous-christmas.blogspot.com/
    odpowiedź: Apetyt rośnie w miarę jedzenia (niestety dupka też :D)
    fb obserwuję jako: Violetta Rzeplińska
    osobny post: nie

    OdpowiedzUsuń
  68. obserwuję jako: OnlyOne
    e-mail: magda.misiak@opoczta.pl
    baner/notka - TAK - http://horses-are-my-life-forever.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Taka Madzia
    OSOBNY POST: http://horses-are-my-life-forever.blogspot.com/2014/06/rozdanie-u-t.html

    OdpowiedzUsuń
  69. obserwuję jako: laola20
    e-mail : laolaisabela@onet.pl
    baner/notka -NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia :)

    OdpowiedzUsuń
  70. obserwuję jako: paul75i1
    e-mail : paul75i@wp.pl
    baner/notka - nie
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia,,, :D
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA):
    OSOBNY POST : LINK

    OdpowiedzUsuń
  71. obserwuję jako: e-mail : AniaS (prosiektest@gmail.com)
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - "... w miarę jedzenia"
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Ania S.
    OSOBNY POST : https://www.facebook.com/Anna.P.Sokolowska

    OdpowiedzUsuń
  72. obserwuję jako: Abylika Rysuje
    e-mail: alcia1000@interia.pl
    baner-TAK: http://lillalouinietylko.blogspot.com
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia. :D

    OdpowiedzUsuń
  73. obserwuję jako: mariaaa
    e-mail : mariaaa@onet.eu
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA):Marysia Gr
    OSOBNY POST nie

    OdpowiedzUsuń
  74. obserwuję jako: e-mail :
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia :)
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): nie
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  75. obserwuję jako: Anemone
    e-mail: magdalena.laj@vp.pl
    baner/notka - TAK - http://kwiaty-wokol-nas.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Magda Iks
    OSOBNY POST: http://kwiaty-wokol-nas.blogspot.com/2014/06/rozdanie-u-t.html

    OdpowiedzUsuń
  76. obserwuję jako: frau
    e-mail : a_nusia93@buziaczek.pl
    baner/notka - TAK baner http://anusia93.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Anna Karolina N
    OSOBNY POST : -

    OdpowiedzUsuń
  77. obserwuję jako: kladzia18
    e-mail : kladzia1818@interia.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia: )
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: nie
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  78. obserwuję jako: Zuza Lu
    e-mail: sic.himeko@gmail.com
    baner/notka - www.rozkurz-lu.blogspot.com
    ODPOWIEDŹ: jedzenia :)
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO: Zuzanna Lu
    OSOBNY POST: nie

    OdpowiedzUsuń
  79. obserwuję jako: Ania H
    e-mail : hiddenmeaniings@gmail.com
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB: NIE
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń
  80. obserwuję jako: Patrycja Miczek
    e-mail : cosmetics.reccomending@gmail.com
    baner/notka - TAK http://womancosmeticsreccomending.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę ... JEDZENIA!
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Patrycja M.
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  81. obserwuję jako:mariola mazur
    e-mail : zmalowanalala@wp.pl
    baner- TAK http://zmalowanalala.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - ... jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO mariola m.
    OSOBNY POST :nie

    OdpowiedzUsuń
  82. obserwuję jako: Perfekcyjny Poradnik Pani Domu
    e-mail : perfekcyjny.poradnik@gmail.com
    baner/notka - TAK: http://mydecorhome.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - W miarę jedzenia:):)
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  83. obserwuję jako: optymistka.
    e-mail : wymarzony_swiat@wp.pl
    baner/notka - nie
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia :))
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO: nie
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  84. obserwuję jako: anioleek89
    e-mail : anioleek89@gmail.com
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - jedzenia
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Marta P.
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  85. obserwuję jako: kwiatowa isaura
    e-mail: zochazocha64@wp.pl
    baner/notka - NIE
    odpowiedź: Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    Obserwuję na fb jako: Zofia Zocha
    Osobny post: NIE

    OdpowiedzUsuń
  86. obserwuję jako: Agnieszka Reszyc
    e-mail : szmaragdoweoczko@interia.pl
    baner/notka - TAK http://szmaragdoweoczko.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Agnieszka R
    OSOBNY POST : Nie

    OdpowiedzUsuń
  87. Obserwuję: Kosmykowa
    Email: natalia.w@interia.pl
    Baner: http://kosmykowa.blogspot.com/
    Odpowiedź: Apetyt rośnie w miarę JEDZENIA ! ;)

    OdpowiedzUsuń
  88. obserwuję jako: Sylwia Anonim
    e-mail : sylwiab115@interia.pl
    baner http://beperfectalways2.blogspot.com/ (po prawej stronie)
    ODPOWIEDŹ - apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO : nie
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  89. obserwuję jako: Kamila Kusowska
    e-mail : kamilka.kusowska@gmail.com
    baner: TAK: http://modelinowe-cudenka-kamili.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - "Apetyt rośnie w miarę jedzenia" :)
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO: Kamila Kusowska
    OSOBNY POST : http://modelinowe-cudenka-kamili.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  90. obserwuję jako: rudakita88
    e-mail : ruda_kita@gazeta.pl
    baner/notka -NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia :)

    OdpowiedzUsuń
  91. obserwuję jako: Kaś ka
    e-mail : kasiunia1692@vp.pl
    baner/notka - TAK http://kasistarstyle.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia! ;)
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: Katarzyna D.
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  92. obserwuję jako: dorota wysocka
    e-mail : dorota_wysocka@epf.pl
    baner/notka - TAK https://www.facebook.com/dorota.wysocka.568/posts/706327792737131
    ODPOWIEDŹ - jedzenia
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Dorota W
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  93. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  94. obserwuję jako: Joasiaczek
    e-mail : asikkk2@wp.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - apetyt rośnie w miarę... jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Joanna N.
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  95. obserwuję jako: e-mail : dobiezka@o2.pl
    baner/notka - nie
    ODPOWIEDŹ - jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Marta D.
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń

  96. obserwuję jako:Adrianna Karpowicz
    e-mail : adriannakarpowicz@gmail.com
    baner/notka - nie
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKOnie
    OSOBNY POST :nie

    OdpowiedzUsuń
  97. obserwuję jako: Sabinka Matusik
    e-mail : sabinka.em@o2.pl
    baner/notka - TAK http://sabinkamatusik.blogspot.com
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia! ;)))
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO : Sabina M.
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  98. obserwuję jako: Zimne dłonie.
    e-mail : zimne.dlonie@gmail.com
    baner/notka - TAK http://blog-pisany-sobie-a-muzom.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO :Emilia K.
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy komentarz.Na pytania odpowiadam u siebie w komentarzach.

Obsługiwane przez usługę Blogger.