ROZDANIE JESIENNE !! :)

by - 14:36:00

WITAJCIE :)

Dzisiaj rozdanie w którym do zgarnięcia mnóstwo kosmetyków :)
Zapraszam do wzięcia udziału :)

ZASADY ROZDANIA :

OBOWIĄZKOWO :

MUSISZ BYĆ PUBLICZNYM OBSERWATOREM BLOGA 
PODAĆ MAILA
DOKOŃCZ PRZYSŁOWIE  Apetyt rośnie w miarę.....


DODATKOWO :

BANER NOTKA + LINK  2 PKT
MOŻESZ POLUBIĆ MÓJ FP -  https://www.facebook.com/pages/Kosmetykiwgmarchewy/1415955385335680  

+ 4 PKT
MOŻESZ ZROBIĆ OSOBNY POST O ROZDANIU + 4 PKT







Konkurs trwa od 15 LISTOPADA 2014 do 15 GRUDNIA 2014


Zwycięzcę wybiorę w ciągu 7 dni.

Przesyłkę wysyłam na terenie Polski.
Fundatorem nagród jestem Ja. 
Wszystkie kosmetyki są nowe i nieużywane w jakikolwiek sposób.



obserwuję jako: e-mail : 
  baner/notka - TAK(LINK) / NIE  
ODPOWIEDŹ -   
OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA):
OSOBNY POST : LINK
  

ZAPRASZAM DO WZIĘCIA UDZIAŁU I ŻYCZĘ POWODZENIA ! :)


POZDRAWIAM :*

You May Also Like

28 komentarze


  1. obserwuję jako: justi912
    e-mail : magda38912190@hotmail.com
    baner/notka - nie
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO : nie
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  2. obserwuję jako: madzia
    e-mail : madzia3991@interia.eu
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Magda J
    OSOBNY POST : -

    OdpowiedzUsuń
  3. obserwuję jako: kanwuje czytam testuję
    e-mail : ewcius1991@vp.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - w miarę jedzenia ;) ale dopasowując przysłowie do bloga to w miarę kupowania nowych kosmetyków :P
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO : Acne skin
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń
  4. obserwuję jako: Iwona
    e-mail : iwonager8@interia.pl
    baner/notka - TAK: http://iwonka-bloguje.blogspot.com
    ODPOWIEDŹ - "apetyt rośnie w miarę JEDZENIA"
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): nie
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  5. obserwuję jako: Jolanta K.
    e-mail : jolciaa13035@wp.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): nie
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  6. obserwuję jako: Teresa Mk
    e-mail : terenia1234mk@interia.pl
    baner/notka - TAK http://terereniamk.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO : Teresa Mk
    OSOBNY POST : tak, http://terereniamk.blogspot.com/2014/11/zasady-rozdania-obowiazkowo-musisz-byc.html

    OdpowiedzUsuń
  7. obserwuję jako: andziaa87
    e-mail : ona_25a@wp.pl
    baner/notka -NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Anna Be
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako Ewa Cieślak
    e-mail ewacieslak007@gmail.com
    baner tak http://kosmetycznieizpasja.blogspot.com/
    Odpowiedź Apetyt rośnie w miarę jedzenia;)
    Obserwuję na FB jako Ewa Cieślak
    Osobny post NIE

    OdpowiedzUsuń

  9. obserwuję jako:little.monster.
    e-mail : manta34@wp.pl
    baner/notka - TAK
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO NIE
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń
  10. obserwuję jako: villemo
    e-mail : justynadzielska@onet.pl
    baner/notka - nie
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO : nie
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako: Eliza Em.
    E-mail: elizamfot@gmail.com
    Baner/notka- nie
    Odpowiedź: Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    Obserwuję na fb jako: Eliza M.
    Osobny post: nie

    OdpowiedzUsuń
  12. obserwuję jako: Impossible Brunette
    e-mail : zuzanna.sukiennik@wp.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia! ;)
    OBSERWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Zuzia Sukiennik
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako : Z życia wzięte
    e-mail : pytka123@op.pl
    baner/notka - NIE
    Odpowiedź - Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    Obserwuję na fb jako : Patrycja K
    Osobny post : nie

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję jako : aaangelllaaa 94
    e-mail : aaangelllaaa@wp.pl
    baner/notka - baner aaangelllaaa.blogspot.com
    Odpowiedź - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    Obserwuję na fb jako : angelika reczek
    Osobny post : nie

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako: Lucky Girl
    e-mail:metheluckyone@gmail.com
    baner:http://metheluckygirl.blogspot.com/
    odpowiedź-Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    fb:nie
    osobny post :nie

    OdpowiedzUsuń
  16. obserwuję jako: agators ce
    e-mail : agatorsss@gmail.com
    baner/notka - nie
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO nie
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń

  17. obserwuję jako:Zdzisława Imianowska
    e-mail : rybkazg2@wp.pl
    baner/notka nie
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO Zdzisława I
    OSOBNY POST : LINK nie

    OdpowiedzUsuń
  18. obserwuję jako: Mysz Love
    e-mail : myszlove16@gmail.com
    baner/notka -nie
    ODPOWIEDŹ -apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO nie
    OSOBNY POST :nie

    OdpowiedzUsuń
  19. obserwuję jako: e-mail : Sylwia Ka
    email: syl1991@interia.eu
    baner/notka - TAK (http://sylliiaa.blogspot.com/)
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (life233: https://www.facebook.com/pages/23life23/126434650863998)
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń
  20. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuje jako: Anita Ryszka
    e-mail: anitaryszka@wp.pl
    ODPOWIEDŹ: Apetyt rośnie w miarę czekania.

    OdpowiedzUsuń

  22. obserwuję jako: Kasia
    e-mail: kasiabuczak1605@buziaczek.pl
    baner / modawedlugkasi.blogspot.com
    ODPOWIEDŹ - apetyt rośnie w miarę jedzenia
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Katarzyna Majdan
    OSOBNY POST : Nie

    OdpowiedzUsuń
  23. Obs jako: Ola-Olaa
    Emial: 10060@wp.pl
    Odpowiedź: apetyt rośnie w miarę jedzenia

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję bloga jako: Kocham spać
    E-mail: n.h@vp.pl
    Apetyt rośnie w miarę jedzenia
    Lubię FB Kosmetykiwgmarchewy jako: Natalia H

    OdpowiedzUsuń
  25. obserwuję jako: nr147
    e-mail : nr104@wp.pl
    baner/notka - NIE
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę JEDZENIA.
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO: Natalia Rzepka
    OSOBNY POST : nie

    OdpowiedzUsuń
  26. obserwuję jako: Kaś ka kasistarstyle
    e-mail: kasiunia1692@vp.pl
    baner: TAK http://kasistarstyle.blogspot.com/
    Odpowiedź - Apetyt rośnie w miarę jedzenia!;)
    Obserwuję na Fb jako Katarzyna Do...

    OdpowiedzUsuń
  27. obserwuję jako: K. Kasieńka
    e-mail : kachakaskakasienka@gmail.com
    baner/notka - TAK http://kosmetyko-maniaczki.blogspot.com/
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia!
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Kosmetyko Maniaczki
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń
  28. obserwuję jako: dobiezka
    e-mail : dobiezka@o2.pl
    baner/notka - nie
    ODPOWIEDŹ - Apetyt rośnie w miarę jedzenia!
    OBSERRWUJĘ NA FB JAKO (IMIĘ I PIERWSZA LITERA NAZWISKA): Marta D.
    OSOBNY POST : NIE

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy komentarz.Na pytania odpowiadam u siebie w komentarzach.