ROZDANIE| ZGARNIJ ZESTAW KOSMETYKÓW

by - 08:50:00

Co trzeba zrobić aby wziąć udział w rozdaniu ?

Obowiązkowo:

BYĆ PUBLICZNYM OBSERWATOREM MOJEGO BLOGA.
PODAĆ MAILA
NAPISAĆ KTÓRY ZESTAW WYBIERASZ
ZADANIE KONKURSOWE : W którym roku urodziła się Bobbi Brown?

Dodatkowo:

Możesz polubić FP: KLIK
Możesz polubić post konkursowy na FB
Możesz również udostępnić informacje na swoich Social Mediach

Co jest do wygrania?

Róż Anabelle Minerals w odcieniu ROSE+Lakier do paznokci INDIGO+Puder Avon Luxe w jasnym kolorze





Jak powinno wyglądać zgłoszenie?

Obserwuję jako:
Mail:
FB: TAK/NIE ( nazwa strony, bądź imię i pierwsza litera nazwiska)
Odpowiedź:

Fundatorem nagród jestem Ja. 
Rozdanie trwa od 05.05.2016-31.05.2016
Zadaniem konkursowym jest odpowiedzenie na pytanie.
Rozdanie odbywa się na terenie POLSKI.
Zwycięzców ogłoszę do 7 dni od zakończenia zabawy.
Zwycięzca ma 4 dni na wysłanie do mnie maila z danymi do wysyłki.
Nagrodę wyślę do 7 dni od daty otrzymania adresu od danej osoby.

Mam nadzieję, że wszystko jasne.


Powodzenia !

You May Also Like

33 komentarze

  1. Obserwuję jako: Martha Bloguje
    Mail: imartaczi@gmail.com
    FB: TAK/NIE Marta.M.
    Odpowiedź: w 1957 (14 kwietnia)
    Świetne rozdanie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję jako: Edyta (cosmedd )
    Mail: edyta.marszalik1@interia.pl
    FB: TAK ( Edyta M. )
    Odpowiedź: Urodziła się w 1957 :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Świetne rozdanie! :-)
    Obserwuję jako: Vela
    Mail: ewelina.kowall@gmail.com
    FB: TAK Madame Vela
    Odpowiedź: w 1957 roku. :-)

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako: szafaa
    Mail:monika.lech
    FB: TAK Monika L
    Odpowiedź:w 1957r 14 kwietnia~ ja też mam urodziny 14 kwietnia xD

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. *maila nie dokończyłam monika.lech@o2.pl

      Usuń
  5. Obserwuję jako: Szalona Kapeluszniczka
    Mail: szalonykapelusznik666@gmail.com
    FB: NIE
    Odpowiedź: w 1957 roku :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuje jako puderniczkam
    E-mail puderniczkama@gmail.com
    Fb lubię jako puderniczkam, udostępnilam
    Odpowiedź 1957 :-)

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako: Życiowa Sałatka
    Mail: lexkrajewska@gmail.com
    FB: TAK Alexandra K
    Odpowiedź: w 1957

    Dzięki zamożliwość wzięcia udziału w rozdaniu

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako: Kara
    Mail: caroline33@interia.eu
    FB: TAK Karolina Polak
    Odpowiedź: 1957
    Udostępniłam post: https://plus.google.com/113488069565012175747/posts/Ps9qkcgBF1z

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako: J.M.K. Janas
    Mail: j.m.k.janas@gmail.com
    FB: TAK Kasia K
    Odpowiedź: 1957

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako: Antuanette
    Mail: anap493@wp.pl
    FB: TAK Aneta P.
    Odpowiedź: 1957

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako: Marta Anna Joanna
    Mail: sosinee21@interia.pl
    FB: nie
    Odpowiedź: 1957

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako: boou
    Mail: boo_oo@o2.pl
    FB: nie
    Odpowiedź: 1957

    OdpowiedzUsuń
  13. a ja tym razem daję szansę innym:D powodzenia!

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję jako: Iwona
    Mail: iwonka.bloguje@interia.pl
    FB: TAK - Iwona K.
    Odpowiedź: 1957 r.
    Udostępniam grafikę na: http://iwonka-bloguje.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako: Milena M
    Mail: millena90m@gmail.com
    FB: Milena Kosmetycznepasje
    Odpowiedź: 1957

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako: Anna Tymińska
    Mail: kosmomodowo@gmail.com
    FB: TAK Ania R.
    Odpowiedź: 1957

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako : Patrycja Chmura
    Mail: patrycjablog17@gmail.com
    Fb: TAK , Patrycja Ch
    Odpowiedź: 1957 r.

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako: Serenitka B
    Mail: akasha162@interia.eu
    FB: TAK Monika B
    Odpowiedź: W 1957 r.

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: Madzialenka S
    Mail: m.s.nwe16@gmail.com
    FB: TAK Magdalena S.
    Odpowiedź: 14 kwietnia 1957r.

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako: Kinga eMem
    Mail: kindziorrrrr@wp.pl
    FB: TAK Kinga Markiewicz
    Odpowiedź: 1957

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako: Beauty B.
    Mail: monika2003@vp.pl
    FB:Nie
    Odpowiedź: 1957

    OdpowiedzUsuń
  22. obs-Magdalena B
    lady1307@interia.pl
    FB-Magdalena Bła

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako: nr147
    Mail: nr104@wp.pl
    FB: TAK/Natalia Rzepka
    Odpowiedź: w 1957 roku

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako: karolina_natanek
    Mail: karolinamunnich@o2.pl
    FB: NIE
    Odpowiedź: w 1957

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako: Kinia Ragazza
    Mail: ragazzablog99@gmail.com
    FB: TAK Ragazza Mi
    Odpowiedź: 1957

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako: Nadia
    Mail: jo-jo-a@wp.pl
    FB: TAK Malinowy Skarbiec
    Odpowiedź: 1957

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako: anioleek89
    Mail: anioleek89@gmail.com
    FB: TAK Marta P.
    Odpowiedź: w 1957

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako: dorota wysocka
    Mail: dorota_wysocka@epf.pl
    FB: TAK Dorota W
    Odpowiedź: 1957
    p.s. a dla mnie nie jest jasne co znaczy: NAPISAĆ KTÓRY ZESTAW WYBIERASZ

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy komentarz.Na pytania odpowiadam u siebie w komentarzach. Odwiedzam każdego komentującego moje posty.

INSTAGRAM